Zoeken

Klantenservice


Contactgegevens
Bikealarm.nl (Trasal b.v.)
't Goor 1
7071 PC ULFT

Handelsregister (Arnhem): 58231285
BTW-nummer: NL852935717B01

Telefoon: 0315 - 215013
E-mail: info@Bikealarm.nl


Vragen, klachten en opmerkingen
Mocht u vragen, klachten of opmerkingen hebben over onze website, uw aankoop en/of onze artikelen, neemt u dan gerust schriftelijk, telefonisch of per e-mail contact op met onze klantenservice.


Consumentenrecht/garantie/retourneren
De Europese consumentenregels en garantiebepalingen zijn van kracht. Deze regels hanteren wij strikt.

Defecte alarmsets dienen binnen de garantietermijn ter reparatie aangeboden te worden aan:
Bikealarm.nl
't Goor 1
7071 PC  ULFT

Niet of onvoldoende gefrankeerde retour-zendingen worden niet door ons geaccepteerd.


Privacy policy
Bikealarm.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van deze website. Wij dragen zorg voor vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke informatie. Bikealarm.nl gebruikt uw gegevens om de bestelling op een correcte wijze af te handelen. 

Als u bij ons een account aanmaakt, bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mail adres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en/of acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@Bikealarm.nl

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Bikealarm.nl zal uw gegevens niet aan derden verkopen.


Disclaimer
Alle rechten voorbehouden.

Hoewel wij zorgvuldigheid betrachten in de samenstelling en onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, kan Bikealarm.nl niet garanderen dat de aard en de inhoud van deze informatie volledig en/of foutloos is. Bikealarm.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade, welke ontstaan is door beslissingen, welke op basis van deze informatie door de bezoeker van onze website en/of derden worden genomen.

Bikealarm.nl kan niet instaan voor een juiste en/of ononderbroken werking van onze website. Evenmin aanvaardt Bikealarm.nl geen enkele aansprakelijkheid voor schadelijke componenten, zoals virussen, in informatie, software, verwijzingen of hyperlinks in ons webportal.

Bikealarm.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het bestaan van gelinkte websites, waarover wij geen zeggenschap hebben.